Creative

8 brunchmåsten i New York

Pannkakor med sirap, french toasts, bacon och äggröra och cream cheese bagels… New York är brunchälskarens stad. Vi guidar dig till våra bästa frukostställen på Manhattan och i Brooklyn.

bild0

Tartine
253 W 11th St, New York (korsningen W 4th street)
Gullig franskt bistro i en av de vackraste korsningarna i West Village. Deras french toast på brioche och smoked bacon kan du inte lämna staden utan att äta.

Cafe Gitane
242 Mott Street
Kändisfavorit där du hittar Elsa Hosk, Ewan McGregor och Chloë Moretz bland stammiskunderna. Maten är fransk-marockansk och deras avokadomacka är vida omtalad.

Antique Garage
41 Mercer Street
Serverar brunch i medelhavstappning till tonerna av Edith Piaf. Vi rekommenderar äggröran med lax och tryffelolja.

Balthazar
80 Spring Street
En New York klassiker mitt i stan som drar allt från stora familjer från Upper East Side till japanska affärsmän. Rustikt, mysigt, franskt och flott. Kom ihåg att boka tre veckor i förväg ungefär.

bild1

Jeffrey’s Grocery
172 Waverly Place
Fisk- och skaldjursrestaurang i West Village med fokus på det amerikanska köket. Populärt stammishäng för kvarteret. Du kanske får bereda dig på någon timmes väntetid vid baren innan du får ditt bord. Men värt på grund av deras avokadotoast med krabba.

Buvette
42 Grove St
Fransk liten bistro där allt kommer i miniatyr: från menyerna till tallrikarna. Brödet är alltid nybakat och de små menykonstellationerna alltid skapade med kärlek.

Rabbit Hole
352 Bedford Avenue, Brooklyn
Café i hjärtat av Williamsburg där du hittar många locals med uppfällda datorer. Ta dig in på bakgården och ät en klassisk bagel med cream cheese och kapris.

Five leaves
18 Bedford Avenue, Brooklyn
Brooklyns kanske mest kända brunchställe med en meny där prick allt låter gott. Vi gillar deras ricottapannkakor samt chiapuddingen med blåbär.

Läs även:
Åtta Instagramkonton som triggar wanderlusten
5 caféer i Paris att förlora sig i
Såhär gör du världens godaste chokladjordnötssmör

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!