Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

3 tips plus träningspassen som gör att du alltid hittar tid att träna

Glöggfika med släkten, julbord med kollegorna, julklappsinköp – toppat med en aldrig sinande jobbhög. Nej, december är definitivt inte den lättaste månaden att hinna med all träning vi önskar att det fanns tid till. Här är tre tips på hur du lyckas klämma in träningen i stressiga tider.


hinna_trana_815

1. Träningsdejta med kollegorna!

Uttnyttja lunchen till att både få träningen avklarad – och lite välbehövligt dagsljus på köpet. Passet blir dessutom både roligare och mer motiverande om du tränar med dina kollegor. Här är ett tips på ett enkelt löppass: Värm upp med 5-10 minuters jogg. Varva sedan 30 sekunder löpning med 30 sekunder gång i fem minuter. Ta sedan ledningen och bestäm löptempot. Spring i 1-3 minuter och gå i en minut. Byt sedan plats med någon av dina kompisar och repetera sekvensen 2-4 gånger. Lägg till en sekvens för varje träningstillfälle. Efter hand kan ni förlänga tiden och höja farten i varje repetition.

 

Och även om lunchen blir längre när du tränar än, om du skulle ha slängt i dig matlådan snabbt vid skrivbordet, så kommer ditt fokus, din kreativitet och energinivå att vinna så mycket på att du tar hand om din hälsa. Men om du verkligen inte hinner trycka in ett lunchpass, sikta på morgonen i stället. Läs våra 10 tips som gör det mycket enklare att morgonträna >>.

 

2. Kort och effektivt är nyckeln!

Vi på Metro Mode är helt sålda på korta och effektiva träningspass, som varken är krångliga eller kräver massor av utrustning. För det är ju då vi verkligen får till de där regelbundna träningstillfällena! Här hittar du våra klipp med snabba träningspass och grymma övningar >>. Har du en kvart över medan maten står i ugnen eller kan du tänka dig att avstå från ett avsnitt Vänner på Netflix? Då hinner du träna!

traningsklipp

 

3. Aktiv julkalender

Kombinera din chokladkalender med en julkalender i yogaform. Under december bjuder streaming-tjänsten Yogobe på dagliga yoga- och träningvideos i sin julkalenderpå deras Facebooksida. Ett inspirerande sätt att få uppleva ny tränings varje dag fram till jul.

 

Foto: REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!