METRO MODE + MyMOWO

5 anledningar till att träna hemma – testa 30 dagar gratis

Nu när allt fler spenderar långa dagar hemma, och undviker att besöka gymmet just nu, passar hemmaträning extra bra. Även om det kanske känns märkligt att köra ett pass i vardagsrummet så finns det också många fördelar med det. Just nu kan Metro Modes läsare testa MyMOWO gratis i 30 dagar. 

Vi vet alla att vi mår bra av ett svettigt träningspass när endorfinerna flödar! Vi känner oss lugna och extra skärpta direkt efter, men det finns också många långsiktiga effekter av regelbunden träning. Som vi alla vet är människan gjord för att röra på sig, ett faktum som härstammar från våra förfäder som jagade på savannen. Idag ser dock våra liv annorlunda ut, med mer stillasittande i vardagen, men det förändrar inte vikten av att vara aktiv. Nedan listar vi fem anledningar till att hålla igång träningen trots att du kör den hemifrån.

Hos MyMOWO får Metro Modes läsare just nu testa på 30 dagar gratis. De erbjuder mängder av olika träningspass, allt från yoga till högintensiva pass med välkända instruktörer.

Spana in MyMOWO här och kom igång med hemmaträningen redan idag!

1. Slipp värk i rygg och axlar

Känner du av långa arbetsdagar som lätt sätter sig som värk i rygg och axlar? Ett träningspass kan enkelt vända din värk till rörlighet. Som ett yogapass med Blossom Tainton här.

2. Få mer energi och minska stress

Det kan ta emot extra att dra på sig träningskläderna och köra igång ett pass. Men hur trött du än känner dig så kommer ett svettigt träningspass alltid ge dig ny fräsch energi att använda  i vardagen. Ägnar vi oss åt regelbunden aktivitet minskar även stressnivåerna.

3. Sov bättre

Sömn är ett komplext behov hos människor där dess längd och djupsömn styrs av flera faktorer, där motion är en viktig sådan. Det finns massor av forskning inom området som visar att din sömn blir bättre av regelbunden träning. Av konditionsträning uppnås effekten av endorfinkickar som varar cirka en till två timmar. När de sedan avtar kommer du lättare att kunna somna.

4. Öka din koncentration

När vi motionerar och får upp pulsen får hjärnan ungefär 20 % mer blod. Hjärtat slår då snabbare än när vi vilar och musklerna får då behov av mer blod. Det leder till att hjärnan får mer syre och energi vilket gör oss mer koncentrerade, en effekt som sitter i några timmar. Tränar vi regelbundet så blir det alltså en långsiktig effekt av högre koncentration.

5. Hitta nya träningsformer

När vi tränar hemifrån kan det kännas enklare att testa på nya träningsformer som du kanske inte testat innan. Känns det annars jobbigt att vara ny på Aerobics där många redan kan en koreografi? Nu har du chansen att dansa loss utan att andra ser dig. Eller varför inte testa på yoga om du är ny inom området?

Spana in MyMOWO här och testa gratis i 30 dagar! Erbjudandet gäller till 2020-06-07 och gäller endast nya medlemmar, kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!