Hälsa

6 fantastiska tal från inspirerande powerkvinnor som gör oss så motiverade

Känner du att du behöver lite extra pepp och motivation i livet? Då borde du lyssna på några starka och inspirerande kvinnor. Här har vi samlat sex riktiga powertal som kommer ge dig extra energi och kämparglöd.

Foto: REX

Oavsett om du har en dålig dag eller om du är på väldigt bra humör så kan det alltid vara härligt att få lite pepp från någon annan. Här har vi samlat tal från sex starka kvinnor som pratar om allt från hopp till jämlikhet. Välj den video du känner att du behöver för stunden eller titta på alla på en gång, huvudsaken är att du också får känna peppen! Från en stark kvinna till en annan.

1. “Jag måste ta den goda striden, för människor säger åt mig att jag inte kan”


Skådespelerskan Taraji P Henson berättar i sitt tal om då hon trots att alla i hennes närhet talade om för henne att hon inte skulle klara det, flyttade iväg med sin son för att satsa på sin dröm.

 

2. “Vet ni vad som hjälper er att övervinna den där rädslan, en väldigt stor idé fångad i ett väldigt litet ord – hopp”

Sheryl Sandberg, operativ chef på Facebook, håller ett känslosamt tal om förlusten av sin man och om att inte tappa hoppet, även om du inte vet hur din framtid ser ut.

 

3. “Jag tycker att det är rätt att jag socialt ska erbjudas samma respekt som män”

Den som missat skådespelerskan Emma Watsons fantastiska FN-tal har verkligen gått miste om någonting extra. Emma pratar om feminismens innebörd och ger alla män en officiell inbjudan till att delta i kampen för lika rättigheter.

 

4. “Jag var det största misslyckandet jag visste”

J.K. Rowling berättar om hur hon gick från att vara så fattig som hon kunde vara utan att vara hemlös, till att nå sin dröm där hon är idag.

 

5. ”I feel Hitler in these streets. A mustache traded for a toupee. Nazis renamed.”

Skådespelerskan Ashley Judd håller ett starkt brandtal om människors lika värde efter att Donald Trump blivit president.

 

6. “Att berätta din sanning är det mest kraftfulla verktyget vi alla har”

Oprah Winfreys peppande Golden Globe-tal om bland annat Time’s Up har kanske inte gått många förbi, men vi tycker att det är värt att titta på det igen och igen.

 

Inspiration från Career Girl Daily

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!