Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

7 body positive-profiler som gör ditt Instagramflöde SÅ mycket härligare!

Känner du att personerna i ditt Instagramflöde till stora delar ser ut på ett och samma sätt? Att det ofta är en och samma typ av person och kroppstyp som tillåts att ta plats? Då är du inte ensam! De senaste åren har body positive-rörelsen fått allt större genomslag – vi listar 7 Instagramprofiler som driver den framåt på allra bästa sätt.

Two girls posing in underwear and sportswear in stair and forrest
Foton: Cassandra / Yaminah

Äntligen börjar vi se alla typer av kvinnokroppar i media. Ett tips är att rensa din Instagram på profiler som får din självkänsla att gå i botten och följa profiler som får dig att må toppen! Nedan hittar du 7 profiler som definitivt kommer få dig att älska att gå in på Instagram!

The Mamas

The Mamas

Vi älskar The Mamas! De rockar sina kurvor och längd. Deras energi och positivitet smittar av sig. För att inte tala om deras musik… WOW!

Foto: The Mamas Instagram

Foto: Källa:

Nästa bild
Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie Nilsson

Är det någon som utstrålar lycka så är det verkligen Linda-Marie. Hon visar stolt upp sin vackra kropp för sina följare. Linda-Marie skriver i ett inlägg att hon hela sin uppväxt velat se modeller som såg ut som henne. Nu gör hon äntligen det och både vi och hon älskar det!

Foto: Linda-Maries Instagram

Nästa bild
Cassandra Klatzkow

Cassandra Klatzkow

Cassandra är en riktig ikon! Hon är en kroppsaktivist som många följer pga av det. Vi inspirerades mycket av just detta inlägg som du kan läsa på hennes Instagram. Vi hittade även Cassandras blogginlägg som vi inspirerades av till denna artikel.

Foto: Cassandras Instagram

Nästa bild
Ylva Howard

Ylva Howard

Ylwa är en tjej som inte bryr sig om vad andra tycker om hennes kropp. Kvinnor ska få se ut precis som de vill och accepteras för det. Vi håller helt klart med om det!

Foto: Ylwas Instagram

Nästa bild
Sara

Sara "Songbird" Linderholm

Sara är en person som verkligen brinner för feminism och “body positive”. Vi inspireras av hennes kläder, smink och texter. Sättet hon lyfter sina vänner på är helt magiskt!

Foto: Saras Instagram

Nästa bild
Yaminah Mayo

Yaminah Mayo

Yaminah är en amerikansk influencer som går under namnet “Spicy Mayo”. Vi älskar hennes utstrålning och ärlighet. Hon postar allt från mode och smink till politiska åsikter och välbefinnande.

Foto: Yaminahs Instagram

Nästa bild
Sara

Sara "Fitnessfeministen" Dahlström

Vi älskar Saras bio på hennes Instagram; “Krossar partriarkatet med dallrande lår (i slomo)”. En tjej som verkligen står för sina åsikter och är en duktig kommunikatör! Vi inspireras av hennes färgstarka personlighet.

Foto: Saras Instagram

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!