instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

7 saker som händer i din kropp när ditt förhållande tar slut

Av: Metro Mode

Det är inte bara dina känslor som får dig att må dåligt när ni har gjort slut – även din kropp påverkas negativt när kärleken tar slut.

Att göra slut med någon man tycker om eller att bli lämnad av den man älskar kan vara det värsta en person kan vara med om. Alla uppbrott, vare sig det handlar om ett 10-årigt äktenskap som går i kras eller en fyra veckors flört som rinner ut i sanden, är otroligt påfrestande. Både för dina känslor och för din hälsa.

Du känner dig kanske fruktansvärt uppgiven och ledsen, det enda du vill göra är att ligga under täcket, äta Ben & Jerry och titta på någon halvbra serie. Du ligger där i mörkret och känner att livet är slut enda tills någon vän säger åt dig att rycka upp dig och börja ta tag i ditt liv igen.

Det vi inte tänker på är att det inte bara är våra känslor som tynger ner oss utan att även vår kropp får ta mycket stryk när ett förhållande tar slut. Här listar vi sju saker som händer med din kropp när du går igenom en separation!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår