Hälsa

Carolina Gynning efter gravidkampen: Jag blev desperat

Carolina Gynning berättar öppenhjärtigt om den något krokiga vägen till graviditet i en ny intervju.

Foto: Instagram @carolinagynning

I juni i år välkomnade Carolina Gynning och Viktor Philipson dottern Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning. Familjens nya tillskott är en outsinlig källa till glädje, men vägen dit har inte varit spikrak:

“Det tog ett och ett halvt år och egentligen är inte det mycket. Men det var mycket när jag jämförde med mina två andra graviditeter. Då blev jag så lätt gravid. Och nu blev jag inte det, och det blir man ju inte med åldern. Det är helt normalt,” säger Gynning till Aftonbladet.

“Otroligt fokuserad”

Gynning har sedan tidigare döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7. Sitt första barn fick hon vid 34 års ålder och hon menar att man blir tryggare i rollen som mamma ju äldre man blir. “Jag tror jag är en ännu bättre mamma nu än när jag fick mitt första barn.”

Viktor Philipson däremot hade inga egna barn sedan innan, något som Gynning säger gjorde att hon blev desperat och orolig att han skulle känna att han saknade barn i sitt liv. “Jag var så otroligt fokuserad på enbart det och tänkte också på att Viktor är så mycket yngre än mig.”

Tog en stor del av ansvaret

Men i juni kom alltså den efterlängtade dottern och Philipson har axlat papparollen med bravur.

“Han är helt fantastiskt som pappa, så jävla bra”, säger Gynning. “Vi har det redan väldigt uppdelat, jag är verkligen en karriärkvinna och har jobbat sedan hon mer eller mindre var en dag gammal. Viktor fick ta en stor del av ansvaret direkt, och han har fixat det jättebra.”

Hur ser framtiden då ut för familjen? Gynning utesluter inte fler barn. “Alla sa till mig att när du fött ditt tredje barn kommer du känna att du är klar. Men jag känner inte det. Jag känner bara att jag vill ha ett till. Viktor säger väl ja, men vi inser att det inte är ett bra läge precis nu. Vi får se, vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år.”

Läs även:

Carolina Gynning har fått barn!

Gravidklänningar 2021 – vi listar 18 höstfavoriter

Victor och Maja Nilsson Lindelöf har fått en son

Michaela Fornis gravidapp Baby Journey är nu Sveriges tredje största

Källa: Aftonbladet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!