Mamma

Michaela Fornis gravidapp Baby Journey är nu Sveriges tredje största

Nio månader efter lansering är Michaela Fornis “Baby Journey” Sveriges tredje största gravidapp med 50.000 användare. Appen följer hela graviditeten och fram till barnet är två år gammalt.

Marknaden inom babytech är hetare än någonsin och Baby Journey vill fånga upp det behov av information som gravida i större grad gått miste om sedan början av pandemin. Milstolpen med 50 000 användare skvallrar om att de har lyckats, appen har ännu inte hunnit fylla ett år.

Innovativ och inkluderande

Michaela Forni som är grundare tror att nyckeln till framgången också ligger i att det är en innovativ och inkluderande app. Nu senast gjordes en stor satsning under Prideveckan där babyappen gjorde intervjuer med par som behövt välja andra vägar än den heteronormativa till föräldraskapet. “Oavsett hur din väg till föräldraskapet ser ut, hur du väljer att skaffa barn eller vilket typ av barn du får vill vi att du ska kunna hitta igenkänning, kunskap och information hos oss. Hela tanken med Baby Journey är att ingen ska känna sig ensam i sin bebisresa”, säger Michaela Forni.

Läs även:

Mum-to-be? Här är förlossningsfilmerna som gör dig redo för den stora dagen!

12 tidiga tecken på att du är gravid.

Därför är det hälsosamt att bära ditt barn – för dig och för din bebis skull.

Det här är den enda kryddan du borde undvika som gravid.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!