Hälsa

Cassandra Brunstedts 4 bästa tips – så stannar du upp och njuter i stunden!

I ett inlägg på sin blogg skriver Metro Modes välkända ansikte Cassandra Brunstedt hur viktigt det är att uppskatta det vi har och att vi alla bör leva mer i nuet. Hur gör vi det? Följ Cassandras 4 smarta tips och du kommer märka stor skillnad!  

Foto: Instagram @cassandra.brunstedt

Metro Modes fantastiska innehållschef och nya bloggare Cassandra Brunstedt är en “doer”! Med en stark drivkraft och målmedvetenhet är hon redaktionens överhuvud och vi älskar hennes engagemang i allt hon gör. Men Cassandra menar att hennes drivkraft och starka målmedvetenhet inte alltid är något positivt. I ett inlägg på hennes blogg delar hon med sig om hur enkelt det är att försvinna bort från nuet och att inte uppskatta vad man har här och nu. För när man hela tiden sätter upp nya mål är det väldigt lätt att glömma stanna upp, reflektera och uppskatta det man faktiskt har.

För Cassandra var det en aha-upplevelse som fick henne att inse att hon ville börja leva mer i nuet. Här nedan kan du läsa hennes bästa tips som har gjort att hon lyckats!

1. Börja skriva ner vad du är tacksam för! Gör till en vana att varje kväll skriva ner två till tre saker du har känt dig tacksam över under dagen. Det behöver inte alltid vara så märkvärdigt, utan även små saker kan få dig att le.

2. Börja peppa dig själv! Ge dig själv komplimanger och peppande ord och viktigast av allt, håll en god ton. Ett smart tips att tänka på är att du ska prata till dig själv på samma sätt som när du pratar med en kompis.

Vill du läsa hela Cassandras inlägg och tips om hur man stannar upp och uppskattar det man har? Kika in på hennes blogg.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!