Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

I en video på Instagram berättar skådespelerskan Ellen Bergström om sina

Hälsa

Ellen Bergström om alkoholproblemen: ”Jag tänker fan inte skämmas mer!”

I en video på Instagram berättar skådespelerskan Ellen Bergström om sina alkoholproblem och hennes beslut att bli nykter. Hon vägrar att skämmas mer. Videon har visats över 70 tusen gånger och överrösts av hyllande kommentarer. 

ellen-bergstrom-1Foto: @ellenbergstrom

I september 2016 öppnade Ellen Bergström för första gången upp sig om sitt förhållande till alkohol. Att hon inte bara kunde ta ett glas, utan att hon alltid ville ha mer. I går la hon upp en video på Instagram där hon berättar att hon varit nykter i ett halvår.

– Jag har nu varit nykter i sex månader, vilket är väldigt lång tid för mig. Jag är sjukt stolt över mig själv, säger hon i videon.

Hon berättar att det är en stor skam kring alkoholproblem. Att hon med videon vill ta bort tabun kring det och skapa en diskussion.

– jag tänker fan inte skämmas över det mer utan det är bara dumt att skämmas över det, då kan man ju inte ta hjälp om man inte kan prata om det.

På Instagram skriver hon också om att bli nykter är det bästa beslut hon har tagit.

”Att vara nykter är det bästa valet jag gjort i mitt liv, den där kemiska ångesten som inte går att härleda, den där känslan av att livet står still och att man bara trampar i samma fotspår.. är borta nu.”

 

View this post on Instagram

 

Att ha alkoholproblem. Jävlar i luckan vilken skam det är.. jag vill inte att det ska vara så. Att vara nykter är det bästa valet jag gjort i mitt liv, den där kemiska ångesten som inte går att härleda, den där känslan av att livet står still och att man bara trampar i samma fotspår.. är borta nu. ”Bara” genom att jag slutade dricka. Nej, jag drack inte varje dag, jag drack aldrig ensam, jag drack 1-2 ggr i veckan i sociala sammanhang. Men ofta blev det för mycket, eller nästan jämt.. Nu är jag inte värsta ”nykterhetsguden”, jag har ”bara” 6 nyktra månader bakom mig. Oavsett tid så vill jag att man ska kunna berätta och prata om att man har alkoholproblem!! ❤

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson