Hälsa

Gigi Hadids PT: “Träna magen med Gigi Hadids träningsprogram”

gigi hadid traningFoto: REX

Supermodellen Gigi Hadid visar gärna upp sina starka magmuskler, både på röda mattan och ute på New Yorks gator. Bakom den väldefinierade magen ligger mycket arbete, och vi har tagit reda på exakt vad som krävs för att svettas som Gigi.

– Allt handlar om hur hårt och hur mycket du jobbar – Gigi jobbar hårt, säger Rob Piela, ägaren av Gotham Gym i New York, som har varit Gigis tränare i 2,5 år.
Under ett typiskt träningspass får Gigi varva mellan svettiga boxningssessioner och styrkeövningar. Piela ser till att välja övningar så att hennes core jobbar aktivt genom hela passet.

Gigi älskar att hålla formen med intensiv boxning, och i kombination med styrkeövningar som fokuserar på stabilitet och styrka för kroppens core, så har hon sitt vinnande koncept. Testa du också! Till vogue.com har Rob Piela delat med sig av ett pass taget ur Gigi Hadids träningsrutin. Kör liknande upplägg runt fyra gång i veckan, i kombination med en balanserad kost.

Gigi Hadids core-träning – testa du också!
1. Värm upp med 10 minuters boxning på säck
2. 40 crunches x 3
3. Få upp pulsen igen med 10 minuter boxning
4. 40 crunches med bencykling x 3
5. Boxning, 10 minuter
6. Plankan – antingen statiskt i upp till 60 sekunder (så länge du kan hålla god teknik ), eller en dynamisk variant om du behöver en större utmaning. Testa till exempel att klättra från armbågar upp till raka armar och ner igen (utan att rotera i höften, håll kroppen stilla).
7. Direkt efter plankan, lägg dig på rygg för 25 liggande benlyft x 4

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!