Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Hälsopepp! Kom igång med träningen tillsammans med oss på Metro Mode

Har du svårt att komma igång, hittar du aldrig tid att träna eller behöver du bara en liten extra skjuts på vägen till ett hälsosammare och piggare liv? Då ska du hänga med oss på Metro Mode! Under åtta veckors hälsopepp kommer vi i samarbete med Röhnisch att dela med oss av träningspass, motivationstips och enkla, hälsosamma recept.

Foto: Dzenita Mesic

Det här är Metro Mode Hälsopepp!

Vi på Metro Mode-redaktionen tar ett krafttag kring vår hälsa med målet att träna minst tre gånger i veckan och göra hälsosamma kostval, under åtta veckor. Vi är fyra tjejer med olika målsättningar – och vi vill att du ska hänga med oss! Varje vecka bjuder vi på snabba och effektiva träningspass, recept- och motivationstips som är den perfekta grunden för ett hållbart hälsosamt liv.

Vad har du för mål med din träning?
Här är Metro Mode-redaktionens målsättningar:

Moa Carlsson: “Jag har haft ett långt uppehåll men nu vill jag hitta lusten igen till att träna och komma igång på riktigt! Mitt mål är att testa olika träningsformer, träna tre gånger i veckan och att göra dessa tillfällen till en stående rutin i min vardag.”

Lisa Dahlgren: “Jag springer och yogar en del men vill bli starkare i kroppen. Mitt mål är att orka göra 20 armhävningar på tårna”.

Cassandra Lundgren: “Jag har tränat flera år men nu är jag redo att ta mig till nästa nivå genom att bli mer uthållig. Förra året sprang jag Tjejmilen, nu vill jag bygga upp kroppen till att klara Amsterdam Marathon i oktober!”

Metro Modes PT Jenny Sunding: “Förutom att coacha tjejerna på redaktionen och er läsare så vill jag utmana mig både fysiskt och mentalt på yogamattan. Mitt mål är att få in någon form av yoga – allt från 10 minuter och uppåt – varje dag.”

Nu kör vi – häng med!

Metro Mode Hälsopepp är ett samarbete med Röhnisch. HÄR hittar du alla artiklar i serien – du kan också följa redaktionens träning och målsättningar på vår facebook-sida och på Instagram/@metromode.se.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!