Hälsa

Här är salladen som Jennifer Aniston åt varje dag i 10 år

En video med receptet på den sallad som Jennifer Aniston ska ha ätit varje dag under inspelningarna av “Vänner” har blivit omåttligt populär på TikTok. Här hittar du receptet på skådespelerskans favoritsallad.

Foto: Instagram @livingproof

Att skådespelerskan Jennifer Aniston åt samma sallad varje dag under de tio år som hon medverkade tv-serien “Vänner” låter kanske som en urban myt, men faktum är att hennes motspelare Courtney Cox har bekräftat att ryktet stämmer:

“Det var en Cobb-sallad som Jennifer modifierade med kalkonbacon och kikärtor och jag vet inte vad. Hon är bra på mat, vilket hjälper. Om du ska äta samma sallad varje dag i tio år så är det bäst att det är en god sallad, eller hur?”, sa Cox i en intervju med Los Angeles Times 2010.

Blivit stor på TikTok

I och med tv-seriens till synes aldrig sviktande popularitet var det bara en tidsfråga innan någon publicerade salladen, eller en variant på den, på TikTok. TikTokern @themodernnonna visar i en video – som i skrivande stund har 1,5 miljoner visningar – hur man gör Anistons sallad.

TikTokern hoppar över kikärtorna från originalreceptet men väljer att lägga till citronsaft, olivolja och salt. Här kan du se hennes version av det som Jennifer Aniston har kallat för “den perfekta salladen”:

@themodernnonna

Jennifer Aniston Salad 🥗 Let me know what other celebrity salads you want to see in the comments ❤️

♬ Little Bitty Pretty One – Bobby Day

Källa: Independent, Icecreamandneondreams

Jennifer Aniston sallad

Jennifer Aniston sallad

Ingredienser:

2 dl bulgur

Gurka

En burk kikärtor

1/2 dl hackad rödlök

2 msk hackad persilja

1 msk hackad mynta

1 dl smulad fetaost

1 dl pistagenötter

Citron, olivolja och salt efter smak

 

Gör så här:

Koka bulgurn och hacka rödlök, gurka, persilja, pistagenötter och mynta. Häll ingredienserna i en skål tillsammans kikärtorna. Smula över fetaosten och smaka över med citronsaft, olivolja och salt.

Foto: Instagram @livingproof

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!