Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Hon är holistisk hälsocoach och driver sitt eget juciemärke – Filippa Salomonsson är ny bloggare på Metro Mode

Filippa-Salmonsson-socker-deetox-metro-mode-häsla

Filippa Salmonsson är uppvuxen i Miami och New York, där utbildade hon sig till holistisk hälsocoach. För två år sen lämnade hon Manhattan för Stockholm. Nu driver hon juicemärket Raw Clarity Kitchen och är ny hälsobloggare på Metro Mode.

Vad betyder hälsa för dig?
– Jag ser hälsa och välmående ur ett helhetsperspektiv och tycker att alla livsdelar är lika viktiga – mat, träning, relationer, karriär, mindfulness och inre utveckling. Hälsa är även en personlig resa, vi måste hitta det som är rätt för vår egen kropp och inte hoppa på trender som funkar för alla andra.

Vad kommer läsarna få läsa på din blogg?
– Raw Clarity bloggen kommer guida läsaren på en inre resa mot glädje, balans och en hälsosam livsstil. Jag kommer lägga upp daglig inspiration av bilder, tips, tekniker och recept.

Vad hoppas du kunna förmedla till läsarna?
– Jag hoppas kunna hjälpa läsaren börja älska sig själv och sitt liv. Kärlek är vår grund. Vi måste gå tillbaka till att göra kärleksfulla val, samt tänka positiva tankar och skicka ut den energin som vi vill ska återvända till oss. Vi måste börja rensa våra liv, vilket innebär att släppa allt som tynger oss. Jag tror att alla kan leva sitt drömliv men det krävs lite jobb.

Vad är det som inspirerar dig inom hälsa?
– Jag blir inspirerad av människor som brinner för hälsa och skapar produkter eller program som verkligen hjälper andra leva ett bättre liv.

Om du skulle ge ett hälsotips till läsarna, vad skulle det vara?
– Ät mer grönt i form av grönsaker, smoothies och juicer!

Här hittar du Filippas blogg Raw Clarity.

Läs även:
Filippa Salomonsson vet hur du blir fri från sockerbegär

Av: Lisa Dahlgren
Foto: Karla Garcia

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!