Hälsa

Instagram vs Reality – 5 Influencers som visar verkligheten bakom bilderna

Vi lever i en tid där sociala medier har tagit över en stor del av våra liv. Många väljer att dela en idealisk version av sig själv och väljer bara ut de absolut bästa bilderna för att publicera. Men nu är det många Instagram-influencers som väljer att visa verkligheten bakom “Instagram-filtren”. 

Rianne Meijer posing in different ways to show Instagram vs Reality
Foto: Instagram @rianne.meijer

Att få se verkligheten bakom Instagram är väldigt uppfriskande. Den ofiltrerade sanningen är den vi uppskattar som mest nu. Vi har hittat 5 inspirerande profiler som har valt att dela sin verklighet med världen.

Rianne Meijer

Rianne Meijer

Rianne är en nederländsk influencer som delar härligt content som man blir väldigt glad av. Hon visar upp verkligheten bakom de “perfekta” Instgram-bilderna som vi annars ofta får se. Rianne är en frisk fläkt som vi älskar att följa! Hennes Instagram har växt otroligt mycket de senaste månaderna och har idag över 1,2 miljoner följare på sin Instagram.

 

Källa: Riannes Instagram

Nästa bild
Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson

Alexandra är en av Sveriges största influencers som på senare tid har börjat dela sin egna bild av “Insta vs Reality”. Vi gillar verkligen denna sida av Alexandra. You go girl!

 

Källa: Alexandras Instagram

Nästa bild
Sara Puhto

Sara Puhto

Sara Puhto har delat “Insta vs Reality” sedan 2016. Hon var en av de första som började med det. Många har genom åren inspirerats av just henne och hennes mod. I hennes kommentarer läser vi att många av hennes följare inte längre är rädd för att visa upp sin kropp. WOW säger vi bara!

 

Källa: Saras Instagram

Nästa bild

Chessie King vill dela verkligheten med sina 800K följare på Instagram. Men hon har inte alltid gjort det. Såhär skriver hon på en av hennes poster;

“3 years ago, my newsfeed was a sea of perfection … & I was not just swimming in it, I was a shark. I was a shark scaring people out of the water, posting unachievable ‘perfect’ pictures, posey-posing like the left WITHOUT any of the right.⁣”

 

Källa: Chessies Instagram

Nästa bild
Jenna Nevrin

Jenna Nevrin

Jenna Nevrin är en svensk influencer som ofta delar sina ofiltrerade bilder. På denna bild visa hon upp två olika bilder bredvid varandra och skriver att det bara var 2 sek mellan dem. Posering och ljus kan dölja mycket. Vi älskar att Jenna vågar visa upp sanningen, precis som de andra tjejerna ovan!

Källa: Jennas Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!