Hälsa

Joanna Swicas bästa tips på hur du tar med dig träningen på semestern

Har du en weekend-resa inplanerad eller reser du bort under en längre period i sommar? Att bege sig ut på annan mark behöver inte betyda att träningen pausas! Nedan delar Metro Modes tidigare bloggare Joanna Swica med sig av hur du på bästa sätt tar med dig träningen på semestern.

joanna-swicaFoto: Joanna Swica

– Jag har alltid med min löpskorna när jag reser, oavsett om det är en weekend eller långresa, skriver Joanna Swica på bloggen.

Hennes första tips till att träna på semestern är att “bara göra det”. Att ge sig ut är trots allt startskottet till att det ens blir av och hon uppmanar läsarna till att våga testa! Nedan följer hennes bästa tips på hur du håller igång träningen i samband med lediga dagar utomlands.

– Jag kollar alltid om det finns gym på hotellet jag ska bo på innan avfärd. Väl på plats går jag till hotellets gym och kollar öppetttider samt hur det ser ut/vilken utrustning som finns, för det är ofta bilderna förskönar verkligheten. Finns det ej gym på hotellet så scannar jag av området runt omkring. Finns det någon gymkedja? Står det något på deras hemsida om drop in? Om inte så mailar jag dem och frågar.

Jag kollar även möjligheterna för löpning i området. Reser man till en storstad är det i princip bara att ge sig ut och upptäcka stan. Det gäller egentligen alla resmål men det är avsevärt lättare med ”landmärken” och logistik om man är i en storstad.

Har alltid med mig lite pengar till taxi/buss/tunnelbana, mobil samt min adress om jag skulle springa vilse eller något skulle hända.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!