Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Josefin Dahlberg om mötet med Gabby Bernstein: “Så vågar jag gå min egen väg”

När livscoachen och författaren Gabrielle “Spirit Junkie” Bernstein kom till Stockholm för en efterlängtad och välbesökt workshop fanns Metro Modes bloggare Josefin Dahblerg i publiken. Nu har hon delat med sig av sina insikter från helgen i ett uppskattad inlägg på sin blogg. “Våga ta tid för det DU behöver, för att du ska må så bra du bara kan”, skriver Josefin. 

Foto: Josefindahlberg.metromode.se

Gabrielle Bernstein har bland annat släppt fem böcker om personlig utveckling, alla med ett spirituellt budskap som guidar läsarna till att öppna upp för vägledning från universum – oavsett vilka rädslor och hinder som i dagsläget blockerar vägen. Under lördagen den 2 september var Gabby på besök i Stockholm hos Wild Wood Sweden för att dela med sig av några av lärdomarna från sin senaste bok The Universe has your back. Metro Modes Josefin Dahlberg besökte eventet och fylldes ännu en gång av insikten om hur viktigt det är att göra val i livet som känns rätt för en själv, oavsett vad andra tycker och tänker.

– Om jag ska kunna göra ett bra jobb, vara en fin vän, en härlig kollega, en mysig partner eller kärleksfull familjemedlem så måste jag ta hand om mig själv och se till så att jag mår så bra som möjligt. För då kan jag ge av mitt ljus till andra. Då kan jag på riktigt finnas där, peppa, ge kärlek, skratta och kramas, skriver Josefin.

Här kan du läsa Josefins blogginlägg där hon inspirerar till att våga gå sin egen väg. Där finns även en av övningarna från lördagens workshop, som du kan göra när och var som helst som en kärleksfull påminnelse om att ta hand om sig själv när livet snurrar snabbt.

Josefins höstlöfte är att yoga två gånger i veckan eftersom det gör henne lugnare, ärligare och lyckligare. (Foto: Josefindahlberg.metromode.se)

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!