Hälsa

Bästsäljande livscoachen Gabrielle “Spirit Junkie” Bernstein kommer till Sverige

Livscoachen Gabrielle Bernstein har länge varit populär i USA men nu börjar även vi här i Sverige att få upp ögonen för den inspirerande “Spirit junkien” som skrivit en av vårens mest omtalade böcker, The universe has you back. Nu kommer Gabrielle äntligen till Sverige, i september håller hon en heldagsworkshop i Stockholm om hur du omvandlar rädslor till tillit.

Lördagen den 2:a september kommer Gabrielle “Spirit junkie” Bernstein till Stockholm för att dela med sig av budskapen från sin senaste bok, #1 New York Times-bästsäljaren The Universe has your back. Gabrielle är en mästare på att anpassa sina spirituella vägledningar till den moderna människans stressade och uppkopplade liv, under sin workshop kommer besökarna att få utforska möjligheten att ta emot vägledning från universum – oavsett vilka hinder som i dagsläget blockerar vägen.

Här kan du läsa mer om eventet och arrangörerna Wild Wood Sweden (som även har fyllt helgen med andra inpirerande aktiviteter inom yoga, meditation och holistisk hälsa i sina lokaler i Frösundavik, Solna).

gabrielle bernstein

Läs mer: Gör som Gabrielle Bernstein – Minska stress och oro med 10 minuter på studsmattan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!