Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Josefine ”Yoga” Bengtsson om nyheter: måste man hålla koll?

Ibland är det hemska och obehagliga nyheter som dominerar i tidningarnas flöden och vi är nog många som kan känna igen oss i att det kan vara jobbigt att läsa. Men är det okej att bara sluta hålla sig uppdaterad och leva i sin egna värld? Det är en fråga som Metro Modes bloggare Josefine ”Yoga” Bengtsson ställer sig.

Metro Modes bloggare Josefine ”Yoga” Bengtsson befinner sig på en paradisstrand i Goa, i sin egna lilla bubbla, långt ifrån staden, bruset och stressen har hon släppt allt. Men hur det viktigt att hålla koll på vad som händer i världen och läsa nyheterna? Får man välja att ta avstånd och bara leva i sin egen bubbla? Det är en frågor som Josefin ställer sig.

– Jag har faktiskt inte tittat på nyheterna på månader så jag jag vet inte riktigt vad som händer… men jag vet att det fortfarande att det händer en hel del konstiga och dåliga saker. Vissa säger att det är egoistiskt att gömma sig såhär, men jag har inte hittat ett sätt att leva och ha ett öppet hjärta samtidigt som jag ska höra om det kaotiska tillståndet i världen. Det är för smärtsamt att höra sanningen varje dag… när jag ser nyheterna är jag ledsen i flera dagar, skriver hon.

Läs hela inlägget om tankarna kring att vara nyhets-uppdaterad här.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!