Hälsa

Kate Hudson: Att fasta ger mig massor av energi

I en intervju berättar skådespelaren Kate Hudson varför hon älskar periodisk fasta.

Foto: Instagram @katehudson

Kate Hudson, skådespelerskan som slog igenom med filmen “Almost Famous”, är även känd för att vara en av Hollywoods mest hälsosamma kändisar. 2013 var hon med och grundade sportklädesmärket Fabletics och hon delar gärna med som av sina tränings- och matvanor i intervjuer.

“Ger kroppen den vila den behöver”

Det var i en intervju med WSJ Magazine som Hudson nyligen berättade att hon älskar periodisk fasta:

“Det är min favoritgrej”, säger hon. “Jag märker också att jag har mer energi i kroppen när jag fastar. Jag är inte ett stort fan av dieter och de känslor som det ordet framkallar. Så för mig är periodisk fasta ett jättebra sätt att ge min kropp den vila den behöver. Du inser inte hur mycket din kropp behöver smälta det vi äter förrän du börjar [fasta].”

Den typ av periodisk fasta som Hudson ägnar sig åt kallas även för tidsbegränsat matintag. Det innebär att man äter som vanligt under ett visst antal timmar på dygnet, och sedan fastar under resten av tiden. Hudson verkar använda sig av 16:8-fastan, eller en variant av denna:

“Jag ger oftast min kropp en paus på mellan 14-16 timmar”, säger Hudson. “Jag äter oftast mellan 11 och 12, och innan dess dricker jag bara vatten, svart kaffe och sellerijuice.”

Källa: WSJ Magazine

Foto: Instagram @katehudson

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!