Hälsa

Lady Gaga hyllas för sitt starka tacktal om psykisk ohälsa under Grammy Awards 2019

På årets Grammy Awards tog Lady Gaga hem priset i kategorien Bästa pop-duo/gruppuppträdande med låten “Shallow” från A star is born. I sitt tacktal valde hon att prata om psykisk ohälsa och vikten av att söka hjälp.

Foto: Rex Shutterstock

Att Lady Gaga väljer att lyfta viktiga teman under sina tacktal är inte någonting nytt. Senast på Critics’ Choice-galan höll hon ett känslomässigt tal och dedikerade priset till personer som kämpar med alkoholism och missbruk. Hon lämnade inte scenen förrän hon var klar med sitt tal – även om en ljudsignal påminde henne om att gå av scenen. Under Grammy Awards valde Lady Gaga återigen att lyfta något viktigt som berör många, nämligen psykisk ohälsa.

– Jag är så stolt över att vara en del av en film som belyser psykisk ohälsa. Så många artister kämpar med det och vi måste ta hand om varandra. Om du ser någon som har ont, kolla inte bort. Och om du själv lever med smärta, även om det är svårt, försök hitta modet inom dig att berätta för någon, sa Lady Gaga under talet.

I sociala medier hyllas Lady Gaga för att hon tog tillfälle i akt att prata om psykisk ohälsa under sitt tacktal. Se talet nedan!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!