Hälsa

Livsstilsrådgivaren och matkreatören Anja Forsnor är ny hälsobloggare på Metro Mode

Anja_Forsnor_GG2-puff

Hon är aktuell som delägare i Grounded Factory, ett företag som tillverkar ekologiska yogamattor och till våren kommer hon ut med sin första kokbok. I sin blogg kommer hon dela med sig av sina bästa tips för en sund livsstil och inspirera till att bara göra saker som man mår bra av.

Vad betyder hälsa för dig?
– Hälsa för mig handlar om att ha en livsbalans mellan saker som får en att må bra, att göra saker för sin egen skull och hitta det som gör en lycklig.

Vad kommer man få läsa på din blogg?
– I bloggen bjuder jag på härliga vardagsrecept och delar med mig av mina bästa tips för en sund livsstil. Jag tror inte på dieter och förbud utan vill inspirera till en grönare vardag som både är god och lättlagad. Med en liten bebis som gör entré i höst kommer det även dyka upp en och annan bebisbild och en inblick i mitt nya mammaliv.

Vad är det som inspirerar dig inom hälsa?
– Jag inspireras ständigt av de små sakerna i vardagen. Att hitta en ny favoritfrukost, upptäcka ett grymt lunchställe, ha en bra träningsvän och inviga de där nya löparskorna som får mig att känna mig oövervinnerlig.

Har du någon favoritträningsform?
– Jag tröttnar snabbt och gillar därför att variera allt ifrån styrketräning, yoga och kampsport för att hålla motivationen uppe. Något som alltid ligger mig varmt om hjärtat är löpning då det är lättillgängligt och fungerar väldigt avkopplande för mig, allra helst ute i naturen.

Om du skulle ge ett hälsotips till läsarna, vad skulle det vara?
– Gör mer av sådant som gör dig glad och omge dig med personer som ger dig energi. Låt dig inte påverkas för mycket av hur andra tränar, äter eller lever – hitta det som funkar för just dig.

Läs även:
Filippa Salomonsson vet hur du blir fri från sockerbegär
Bäst i test – 7 grymma ansiktsoljor
Vi listar 8 produkter som hjälper dig att återfukta huden i höst

Av: Lisa Dahlgren
Foto: Gustav Gräll

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!