Hälsa

Metro Modes bloggare Joanna Swica delar med sig av sina bästa tips inför triathlon

Sugen på en allsidig sport? Vill du börja träna inför triathlon – men vet inte riktigt hur du ska börja? Metro Modes bloggare Joanna Swica delar med sig av sina bästa tips på hur du kommer igång med din triathlon-träning!

joanna-swicaFoto: Joanna Swica

– Det är och kommer alltid att vara ett av mina bästa beslut i livet, skriver Joanna Swica om att ha genomfört tre triathlon.

Om du har bestämt dig för att börja träna inför ett triathlon kommer du att behöva en hel del tips. Och Joanna Swica vet vad hon pratar om. Hon skriver att det gäller att hålla ut när det känns som att det inte kommer att gå – det är först när en tagit sig över den första tröskeln som det kommer att lossna. Joanna berättar också att det gäller att “nöta”.

– Det funkar liksom inte att simma en gång varannan vecka och tro att man ska bli bra på crawl. Man måste ta sig dit och spendera x antal dagar i veckan i bassängen. Samma sak gäller cyklingen, samla mil i benen och träna kvalitativt.

Den hårda triathlon-träningen har fått henne att upptäcka nya sidor hos sig själv och hon har landat i sin träning och i vem hon är. Joanna är dessutom säker på att triathlon är här för att stanna.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!