Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Metro Modes hälsobloggare och träningsfantast Jenny Sunding är vår stora

Hälsa

Metro Modes Jenny Sunding: ”Nej, träning är inte alltid roligt”

Metro Modes hälsobloggare och träningsfantast Jenny Sunding är vår stora inspirationskälla när det kommer till träning och hälsa! Vi älskar hennes dagliga tips och tricks som (äntligen!) får oss ut i löpspåret och hennes positiva energi är oslagbar. I ett inlägg på sin blogg sätter hon nu ord på det vi alla behöver höra för att nå en hållbar träningsrutin. 

Foto: Instagram @jennysunding

”Du kommer inte att hitta en magisk formel som alltid gör dig 100 procent pepp på att träna och det kommer komma perioder då du faller ur rutinen. Så är det bara, och det är okej.”

Metro Modes Jenny Sunding skriver det vi alla behöver läsa – träning är faktiskt inte alltid roligt! I ett inlägg på sin blogg skriver hon att vi inte alltid kommer ha motivationen till att genomföra vår planerade träning, oavsett hur många knep vi tar till och hon har själv haft dagar då träningsmotivationen har varit noll och då hon har gjort allt annat än att faktiskt träna.

Nyckeln för Jenny har varit att acceptera dessa dagar. Tack vare att hon har en god grundfysik är det okej att faktiskt hoppa över träningen de dagar hon känner att hon verkligen inte har någon lust. För hon vet att hennes kropp kommer säga till när det är dags att börja träna igen. Det är precis så här det borde vara för alla, för ”det handlar inte om prestation utan om hälsa”.

På sin blogg delar nu Jenny med sig av sina bästa tips för hur vi kan skapa oss en hållbar träningsrutin. Här hittar du hela inlägget.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind