Hälsa

Nu öppnar Mathias Dahlgrens vegetariska restaurang Rutabaga på Grand Hôtel i Stockholm

När Mathias Dahlgren stängde tvåstjärniga Matsalen på Grand Hôtel i december var det många som undrade vad det nya restaurangkonceptet skulle bli. Nu står det klart att stjärnkocken hakar på grönsakstrenden – och lyfter den till en helt ny nivå – med vegetariska topprestaurangen Rutabagarutabaga_oppnar_bokning

Tvåstjärniga Matsalen gör plats för vegetariska à la carte-krogen Rutabaga (ett annat ord för kålrot) på Grand Hôtel. Mathias Dahlgrens ambition är att göra vegomat i absolut världsklass. Förhoppningen är först och främst att skapa en omtyckt restaurang men “om vi skulle få stjärnor, en eller flera, så vore det så klart ännu skojigare”, säger Mathias Dahlgren i en intervju med DI Weekend. Större delen av menyn kommer att bestå av rätter som kan delas, kombineras eller ätas var för sig. Kvalitativa råvaror och modern lyx är två av ledorden.

I dag den 24 januari öppnar bokningen – så om du vill knipa ett bord i närheten av premiären den 13 februari så är det hög tid att besöka grandhotel.se direkt!

 

Foto: Bobo Ohlsson & Joona Laulajainen

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!