Hälsa

Pinks rörande tal till dottern om kroppsideal är det mest inspirerande vi hört idag

Under årets MTV Video Music Awards fick Pink ta emot Michael Jackson Video Vanguard Award och hennes tacktal tills sin dotter är det mest inspirerade och vackraste vi hört. Vi lovar tårarna har svårt att hålla sig borta. 

Foto: REX

Hon börjar talet med att berätta att hennes dotter sa till henne att hon “var den fulaste tjejen hon kände” och att hon “såg ut som en pojke med långt hår”. Resten av talet visar att Pink är världens finaste mamma och hon säger det som så många unga tjejer borde få höra.

Hon berättar i talet att när hennes dotter berättat att hon tyckte att hon var den fulaste tjejen hon kände, så sa hon ingenting. När de kom hem gjorde hon en Power Point-presentation med massor av androgyna världsstjärnor som Michael Jackson, David Bowie och Annie Lennox. Sen frågade hon sin dotter, “hur tycker du jag ser ut?” Då svarade hon “du är vacker”. Då berättade Pink att när andra gör narr av henne säger de att hon ser ut som en man och att hon är för maskulin. Sen frågade hon sin dotter:

“Låter jag mitt hår växa ut?” och hon svarade “Nej mamma”. “Förändrar jag min kropp?” “Nej, mamma”… “Fyller jag stora arenor runt om i världen?” “Ja, mamma.” “Okej, älskling, vi förändrar oss inte. Vi tar gruset och förvandlar det till en pärla”.

Ska du göra en sak idag så är det att se på det här talet.

 

 

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!