Hälsa

Här blir prinsessan Estelle jagad genom hinderbanan av prins Daniel – för att uppmuntra till mer motion!

Alla barn bör röra på sig minst 60 minuter om dagen, något som inte alltid är så lätt att få till – om man inte gör som prinsessan Estelle och pappa prins Daniel!

I ett bedårande klipp från kronprinsessparets organisation GEN-PEP får vi se en sprudlande och lekfull lillprinsessa göra en våghalsig kullerbytta för att sedan bli jagad genom en hinderbana av pappa prins Daniel. Syftet med klippet är att inspirera föräldrar till att leka med sina barn utomhus, i till exempel en egenbyggd hinderbana, så att den fysiska aktiviteten blir förknippad med något roligt som man kan göra tillsammans. Estelles gulliga skratt är minst sagt medryckande – vi vill också bygga hinderbana! Kolla in hela klippet här ovanför.

Generation Pep (GEN-PEP) är en icke vinstdrivande organisation som grundades sommaren 2016 av Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria. Syftet är att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Bakom initiativet står en rad ledande svenska företag, stiftelser och ideella föreningar som arbetar tillsammans med kronprinsessparet. Metro är en av organisationens samarbetspartners. 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!