Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

PT-Fia: Så känner du dig stark, snygg och sund i sommar utan “beach 2016”-hets

Det trötta begreppet ”beach 2016” lever kvar. Hetsen om att forma kroppen inför stranden dyker upp varje sommar. Sofia ”PT-Fia” Sjöström hjälper dig att känna dig snygg och stark i sommar.

ptfia beach 2016
Sommar. Beach 2016. Tänk att vi fortfarande möts av den termen – beach 2016. En pressande påminnelse om att det är nu som vi måste göra en ”ny kropp” till stranden. Helst en kropp som passar perfekt in i mallen för hur en strandkropp ska vara. Ni vet, smal utan att vara för smal, vältränad utan att bli för muskulös och såklart den där bubbliga instagram-rumpan. Och det där solblekta, salta strandhåret som bara är lite naturligt lockigt. Och nu när det är sommar är det viktigt att vi tänker på vad vi äter för ungefär allt som vi tenderar att stoppa i oss ger svälld mage, vilket är förbjudet på stränder i hela världen. När vi ändå håller på med en rejäl satsning inför beach 2016 är det bäst att fokusera på att snabbt få synliga (men inte för synliga) magrutor och ge brösten lite uppmuntran så de kan fylla ut bikinitoppen. Och självklart måste du vara brun redan innan du lägger dig på stranden. Spray tan först, sedan kan du sola. Men sola bara litegrann, att pressa är så 2003.

Ja… Eller så kan du ge dig själv en chans att faktiskt lära känna din kropp en gång för alla. Har du någon gång faktiskt försökt att skapa en snäll relation till den?

Gå inte på samma strandhets igen. Behandla kroppen vänligt, strössla snälla ord över allt du tycker om med den och välj plagg som du faktiskt trivs i. Strunta i att svälta dig själv. Ge fan i att hetsträna sista veckan innan resan. Sluta dra i och förnedra kroppsdelar du inte gillar. Bli inte arg på dig själv och din kropp för att den inte ser ut som någon annans kropp. Din kropp är ju Din. Behandla den med respekt. Bygg din hälsa, balans och självkänsla. Det är den smarta och långsiktiga vägen till att känna sig snygg, sund och stark i sommar!

Foto: Unsplash och Erik Dilexit

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!