Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

PT-Fias hälsohack: “Det är smart att vara snäll mot sig själv!”

PT-Fia

PT-Fia påminner om vikten av att fokusera på rätt saker i en förändring.

 

När vi vill börja träna lägger vi ofta fokus för långt fram. Vi ser det stora målet men inte vägen dit. Vi tänker på allt vi verkligen inte vill ska hända, på det som ännu inte hänt, uppmärksammar det som går långsamt, klämmer på kroppsdelar vi inte tycker om och glömmer att se våra framsteg. Vi tittar så gärna på det som inte har förändrats i spegeln och lägger så mycket kraft och fokus på Inte istället för Vill.

Var istället snäll mot dig själv. Att vara snäll är lika med att vara smart!

 

Din nya taktik bör vara att uppmärksamma det lilla steget framåt. Att se helheten. Sätt upp delmål och belöna dig när du fångar in dem. Ta till dig ord som Förlåtande och Tålamod. De är dina bästa vänner i en förändring. Vi behöver börja fokusera på det vi Vill, Kan och Gör och försöka gömma undan ord som tvekan, tvivel och depp.

 

Blir det inte som du tänkt så har du ändå lärt dig något. Dagsformen sviker ibland, gör det bästa av det och var snäll mot dig själv när det sker. Försök att välja var du lägger kraften. Låt inte dåliga tankar och tvivel ta energi ifrån dig. Var stolt över allt du gör, stort som smått. Belöna dig när du är snäll mot dig själv för det betyder att du gör smarta val för din hälsa.

 

Text och Bild: Sofia ”PT-Fia” Sjöström

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!