Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Så andas du dig till en stressfri vardag i 5 enkla steg

Många upplever att det är knepigt att få ihop vardagspusslet. Att balansera jobb och familj med sociala tillställningar kan i många fall leda till stress och att man inte prioriterar att varva ner. Hälsokedjan Life har tipsat om hur man använder andning för att få återfinna lugnet i vardagen.

Det är viktigt att prioritera både avkoppling och nedvarvning i en vardag som är fylld av måsten. Det är svårt att undvika stress helt och hållet men med hjälp av några enkla knep kan du lättare hantera stressiga situationer genom att lära dig att varva ner. Genom att lära kroppen att slappna av på ett djupare plan kan du få mer kraft till din livsenergi, ökad vitalitet och därmed bibehålla en god hälsa.

Andningsövningar, även kallat breathwork, har blivit en stor hälsotrend. Nedan visar vi hur det går till genom en enkel guide. På så sätt kan du få hjälp att hantera stress, ångest och även sova bättre.

Så gör du

1. Stäng munnen och andas mjukt in genom näsan och räkna till fyra.

2. Håll inne andetaget och räkna till sju.

3. Andas ut genom munnen med ett susande ljud och räkna till åtta.

4. Upprepa tre gånger till så att du totalt gör fyra cykler.

5. Genomför övningen vid två tillfällen per dag.

Nedan listar vi tre produkter för dig som upplever stress.

KSM 66 KÖP

KSM 66

Detta tillskott används vid stress och trötthet samt vid fysisk och psykisk utmattning. KSM 66 innehåller ett kliniskt dokumenterat och ekologiskt fullspektrumextrakt av Ashwagandha som ökar kroppens motståndskraft mot stress.

Pris: 219 kronor.

KÖP

Nästa bild
 Life Magnesium KÖP

Life Magnesium

Magnesium är en mineral som finns representerat i alla kroppens celler. Några av de många fördelarna med mineralen är att det bidrar till att minska trötthet och utmattning samt bidrar till normal energiomsättning och psykologisk funktion.

Pris: 109 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mega B Stress KÖP

Mega B Stress

Mega B Stress innehåller en hög dos av B-vitamin och vitamin C som tas upp snabbt samtidigt som en del fördelas gradvis under flera timmar. Tillskottet bidrar till normal prestationsförmåga och energiomsättning samt att minska trötthet och utmattning.

Pris: 329 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!