Hälsa

Så tog sig Meghan Markle ifrån ett dåligt självförtroende till den powerkvinnan hon är idag

Vi är nog många som kan känna igen oss i att det inte alltid är så lätt att hitta en trygghet i oss själva. Vem är jag, vem vill jag vara och hur gör jag för att passa in? Det är nog frågor som vi alla ställt oss, till och med Meghan Markle. 

Foto: Rex Features

Med sina fantastiska outfits och sitt vackra utseende har Meghan Markle klivit en stilikon världen över. Hertiginnan of Sussex lever ett liv som många av oss drömmer om och har tidigare haft en framgångsrik karriär som skådespelare, men även hon har haft sina tuffare perioder.  Express och People har grävt fram ett inlägg från en blogg som Meghans tidigare hade där hon skrivit om det bristande självförtroende hon hade i 20-årsåldern.

– Jag är 33 år idag och jag är lycklig. Jag säger det så enkelt men jag vet att det tar tid. Det tar tid att bli lycklig, att komma på hur du är snäll mot dig själv. Att inte bara välja den lyckan, utan att också känna den, skrev Meghan i ett inlägg från sin 33-årsdag.

Men innan hertiginnan tog sig till stadiet där hon kände sig lycklig och trygg var hon både osäker och genomgick en identitetskris.

– Min tid som 20-åring var brutal – en konstant inre fight med mig själv, om min vikt, min stil, min identitet, att vara lika cool/lika hipp/lika smart/bara vara som de andra. Min tonårstid var ännu värre, jag försökte verkligen passa in, vad det nu ens betydde?

Meghan Markle skriver även om hur det fanns olika grupper på hennes gymnasium och att hon inte kunde placera sig till någon av dessa. Men några år senare fick Meghan Markle höra något som ändrade hennes tänk.

– Jag måste varit runt 24 när en casting-ansvarig kollade på mig och sa ”Du måste veta att du är tillräcklig, mindre smink och mer Meghan”.

Efter det kom vändningen, Meghan Markle, hon förstod att hon var perfekt precis som hon var.

– Du måste veta att du är tillräcklig. Det är ett tänk som nu har satt sig i mig ordentligt, det går inte en dag utan att jag hör det i mitt huvud. De där få minuskilona kommer inte göra dig lyckligare, mer smink kommer inte göra dig sötare, det populära citatet från Jerry Maguire ”Du gör mig komplett”, är inte sant. Du är komplett, med eller utan partner. Du är tillräcklig precis som du är , skrev hon i inlägget.

Källa: Elle.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!