Hälsa

Sigrid Bernson stoppas från fortsatt medverkan i Let’s Dance pga utmattningssyndrom

På grund av utmattningssyndrom kan dansaren Sigrid Bernson inte ställa upp i tävlingsprogrammet ”Let’s Dance” just nu. I ”Prestationspodden” berättar dansaren om hur utmattningssyndromet slog till så hårt att hon fick svårt att andas och trodde att hon skulle dö. 

Sigrid Bernson med pojkvännen Robin Bengtsson i Let’s Dance/Foto: TV4

Sigrid Bernson har tävlat i dansprogrammet Let’s Dance i många år, och när hon senast medverkade hittade hon dessutom kärleken i artisten Robin Bengtsson. Hon öppnade nyligen upp sig i podcasten ”Prestationspodden” om hur hennes utmattning har påverkat henne de senaste åren. 

Under två års tid har Sigrid kämpat med utmattningen. Hon berättar i podden om hur hon fick svårt att andas, att hennes syn försvann och att hon fick svårt att andas. Vid ett tillfälle blev ambulans tvunget att tillkallas. ”Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Trodde att nu är det slut, nu dör jag”, sa hon på Youtube när det begav sig. 

Under den tuffa perioden har hon fått mycket stöd från pojkvännen Robin Bengtsson, och idag har hon börjat jobba igen. Hon försöker dock vara försiktig med arbetsmängden för att det inte ska bli övermäktigt. Men att delta i ”Let’s Dance” just nu finns inte på kartan. ”Jag kan absolut inte göra Let’s Dance eller Mello eller något stort projekt, för det är ju jobb som kräver hundra procent och mer”, säger hon. 

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!