Hälsa

Sophia Anderberg om influencerlivet: “Synen på perfektion är livsfarlig”

Event med bubbel och guldkonfetti, chanelväskor och kaffelattes och en perfekt yta på sociala medier. För några år sedan var det precis det som Metro Modes bloggare Sophia Anderberg ville ha. I dag har hon en helt annan uppfattning. I ett blogginlägg skriver hon nu om att synen på perfektion är livsfarlig.

Foto: Instagram/ @fiaanderberg

I ett blogginlägg delar nu Metro Modes bloggare Sophia Anderberg med sig av sina tankar kring influencer-livet. På bloggen berättar hon om alla förväntningar och om den ständigt perfekta ytan “man ska ha” på sociala medier. För några år sedan hade hon en helt annan vision om sitt liv. Hon skriver: “Jag ville verkligen vara någon i Stockholms innevärld och jag avundades alla influencers som dagligen sprang på trendiga PR-besök och coola event”. Idag är Sophias liv raka motsatsen och hon är övertygad om att synen på perfektion är livsfarlig: “Det är hur enkelt som helst att förvränga kroppen med en app idag. Bredda lite på höfterna, dra in lite på midjan,  förstora brösten och minska låren. Lätt som en plätt och vips har vi en såkallad ”perfekt” bild av oss själva.”

Hon skriver: “De där klädhögarna som i stort sätt alltid finns med när jag tar bilder eller filmer från sovrummet till instastory, den där hunden eller katten som i stort sätt alltid sitter vid min sida. Ja ni förstår. Jag tror verkligen det är något Instagram behöver.” På sina sociala kanaler vill hon förmedla den riktiga verkligheten, inspirera och välkomna alla oavsett kroppsstorlek, hudfärg och vikt. För Sophia är perfektion unikheter, sanningar och äkthet. “Jag är bokstavligt talat trött på den andra sidan av perfektion”, säger hon.

Vill du läsa hela Sophia Anderberg blogginlägg om influencer-världen, perfektion och allt däremellan? Se här!

Se hennes Instagram-inlägg nedan!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Gosh, jag älskar dessa operfekta perfekta bilderna. Speciellt när man blir kanonnöjd med en bild, när man tycker att ansiktsuttrycket blev on fleek ( som alla säger) , magen vilar gött mot låret och underkläderna är sexiga. Så finner man ett ynka, litet perfekt “fel”, ser ni henne? ? Men ja, det är ju just det här jag älskar att förmedla. Jag är inte den typiska influencern som springer på mängder med events, alltid har min chanelväska ( äger inte ens någon som ni kanske förstår) nära min kaffelattekopp och som dricker Bubbel samtidigt som det trillar guldkonfetti över mig. Nej, jag är den influencern som bor i Halmstad, spenderar största delen av mina dagar hemma med mina djur, träffar vänner och familj och äter köttbullar med potatismos i soffan med min sambo på kvällarna. En influencer som vill göra något vettigt av min roll och inspirera er till att vilja och våga vara er själva, från topp till tå, oavsett kroppsform! En influencer som älskar att poserar framför kameran på mitt sätt och en som älskar självsäkerhet! Hit är alla välkomna och här behandlas alla lika, oavsett kroppsform, hudfärg och storlek! All lever vi med våra demoner, våra relationer och våra känslor till våra kroppar, oavsett hur dom ser ut. Jag jobbar inte för att exkludera någon kroppsform, jag jobbar för att inkludera alla! För det är kroppspositivitet för mig! ❤ Därför passar dessa operfekt perfekta bilderna alldeles utmärkt, för det är precis det jag vill förmedla! ❤ hälsningar, fia och hennes sidekick i bakgrunden av bilden ?❤ #pregnant #cute_pregnancy #sizehappy (English) Gosh, I love those imperfectly perfect pictures! ? Especial when you are so soo happy about the picture and really had the face on fleek, a tummy that rests on my thighs and the underwear a totally sexy! And than you find one, little perfect “detail”, do you see Her? ? Anyway, thats what my account is all about, imperfectly perfect pictures! ? And ofc my best friends, Märta the pug, joins the picture ❤

Ett inlägg delat av sophia (@fiaanderberg)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!