Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Sophia Anderberg om kroppsfixeringen: “Det enda jag kunde fokusera på där och då var min vikt”

Vår alltid lika inspirerande bloggare, kroppsaktivisten Sophia Anderberg öppnar upp om den långa resan ut ur kroppsfixeringen som i många år fick henne att vilka se ut som någon annan. “Att bli frisk och att välja att fortsätta vara frisk och må bra är det bästa beslutet jag någonsin tagit för mig själv!”

På bloggen frågar en läsare “hur Sophia lyckades komma dit hon är idag?” med syfte till Sophias bakgrund med kroppsfixering. Sophia sätter då ord på hur resan sett ut och visar bilder på hur hennes syn på sin kropp förändrats genom åren. “Jag orkade inte längre ständigt sträva efter att se ut som någon annan”

Sophia berättar även om vad det var som till slut fick henne att lyckas bryta det destruktiva tankemönstret som hela tiden sa åt henne att hennes kropp var fel. “Det som fick mig att ”lyckas” va nog till stora delen min enorma vilja! Jag ville leva livet och inte genom ständigt sträva efter att se ut som någon annan, Jag bestämde mig för att helt enkelt börja leva och njuta.”

Här hittar du hela svaret på frågan på Sophias blogg >>

Foto & källa: Fiiaan.metromode.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!