Hälsa

Träna som en supermodell med Doutzen Kroes bästa träningstips och smoothie-recept

Supermodellen Doutzen Kroes berättar om träningen som ger henne gåshud och vad hon alltid har hemma för att börja dagen på bästa sätt.   

doutzen kroes

 

Doutzen Kroes om…

 

… sin träningsvecka

“Jag tränar 3-4 gånger i veckan och gillar att blanda pilates, balettinspirerade klasser och styrketräning i gymmet med min PT. Jag tränar ofta när barnen har gått och lagt sig runt 20-tiden (Doutzens son Phyllon Joy är 5 år och dottern Myllena Mae är 2 år, reds anm.). Min träningsrutin ser praktiskt taget likadan ut nu som innan jag blev mamma. Jag har nått en nivå där jag är nöjd och känner mig bekväm och då känns det bara roligt att försöka underhålla formen som jag har byggt upp.”

 

… träningsmotivation

“Ibland tränar jag med min man och det känns som en jättebra aktivitet för oss att göra tillsammans. Vi skrattar och har roligt samtidigt som vi pushar varandra att träna hårdare. Vi får bra resultat, mår bättre och blir starkare!”

 

doutzen kroes

Metro Modes hälsoredaktör med Doutzen i Antwerpen / Maken Sunnery James stod vid Doutzens sida under lanseringseventet

 

… att hoppa hopprep

“Jag älskar att hoppa hopprep och brukade tidigare göra det som ett helt träningspass. Hopprep oavbrutet i en hel timme, helt galet! Det kanske inte är det bästa för kroppen att hoppa så länge, men jag har haft det som en punkt att bocka av på min bucket list. Nu lägger jag i stället in det som en del av träningen. Jag varvar lugnare hoppning med mer intensiva intervaller; som dubbelhopp och olika kombinationer. Jag sätter på hög musik, hoppar – och får gåshud!”

 

 

… bästa frukost-smoothien

“Jag har alltid haft svårt för att äta frukost, men att dricka en smoothie går bra. Jag ser till att alltid ha förkokta rödbetor, spenat, zucchini, fryst banan, pressad citron, äpple och havregryn hemma så att jag snabbt kan mixa allt till en smoothie på morgonen till mig, min man och mina barn. En hälsosam och bra start på dagen som gör att jag håller mig mätt länge.”

 

Foto: Hunkemöller & REX

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!