Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Träna styrka, kondition och teknik inför Tough Viking 2017 tillsammans med Metro

Är du sugen på att delta eller kanske redan anmäld till hinderbaneloppet Tough Viking – och vill förbereda dig på bästa sätt inför den tuffa och roliga utmaningen? Då ska du hänga på Metros nya koncept “No more bad days” där såväl nybörjare som inbitna träningsfantaster bjuds in till att träna tillsammans under våren. 

nomorebaddays_815Henrietta Fromholtz är en av fem ambassadörer för “No more bad days”

Tough Viking är Nordens största serie med hinderbanelopp och först ut under bland 2017 års lopp är Slottsskogen i Göteborg den 22 april och Stadion i Stockholm den 13 maj. För att du ska kunna ta dig igenom hindren och löpsträckorna på bästa sätt har du nu möjlighet att träna under våren tillsammans med Metro och nya kampanjen “No more bad days”. Syftet är att inspirera människor till bättre hälsa och att ha roligt tillsammans, för även om Tough Viking kräver kondition och kroppsstyrka så behöver du varken vara supersnabb eller jättestark för att hänga på, alla nivåer är välkomna.

Passen kommer att hållas på SATS Masthugget i Göteborg (sex pass med start den 13 mars) och på SATS Regeringsgatan i Stockholm (åtta pass med start den 16 mars). I passen ingår en uppvärmning för hela kroppen, specifik teknikträning för hinderbana och en avslutning med pulshöjande övningar. Alla är välkomna, du behöver varken ha en startplats till något av loppen eller ett SATS-medlemskap för att vara med. Här kan du läsa mer och anmäla dig.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!