Artikeln innehåller annonslänkar
Home

5 fina och härliga doftljus som vi älskar

5 fina och härliga doftljus som vi älskar
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/11/Voluspa-Crisp-Chamoagne-169kr.jpg

Voluspa

En lista över de finaste och härligaste doftljusen är inte komplett utan ett ljus från Voluspa. Classic candle crisp champagne luktar helt fantastiskt, en blandning av torr champagne, vanilj och ekfat. Brinntiden är 25 timmar och ljuset kostar från 169 kronor. Här kan du köpa det. 

https://metromode.se/files/2015/11/victor-Vaissier-Noir-89-scented-candle.png

Victor Vaissier

Noir 89 har en stilren design och är riktigt snyggt. Ljuset doftar sandelträ och orientaliska kryddor. Perfekt för de mysiga höstkvällarna. Brinntiden är 55 timmar och kostar 170 kronor. Du hittar ljuset här. 

https://metromode.se/files/2015/11/Björk-Berries-white-forest-scented-candle-349-kronor.jpg

Björk & Berries

Ett ljus som inte bara doftar ljuvligt utan som också bra för miljön. White Forest består av 90 % naturliga ingredienser och av 90 % ekologiska ingredienser. Som namnet avslöjar så doftar som den svenska skogen.  En frisk doft som får en att längta efter långa skogspromenader.  Brinntiden är ungefär 40 timmar och ljuset kostar 349 kronor. Här kan du köpa ljuset White Forest. 

https://metromode.se/files/2015/11/coterie-vetiver-shaved-vanilla-large_500x500.jpg

Kobo

Ett doftljus förpackat i stilrent glas. Doftar vetiver, vaniljstång med inslag av sandelträ och söt mysk. Det är inte bara ljuset som är dekorativt för ditt hem även förpackningen är fantastiskt snygg.  Ett plus är att det ingår ett paket tändstickor, i fall du blir akut myssugen men har inga tändstickor. Brinntiden är ungefär 80 timmar och ljuset kostar 399 kronor. Ljuset Vetiver & Shaved Vanilla hittar du här.

https://metromode.se/files/2015/11/Doftljus-Aelvdans-150-g.jpg

Älvdans

Doftbeskrivningen är lika magisk som namnet. En blandning av åska, Jasmine, viol och cederskog. En doft som för tankarna till en fuktig sommarkväll när älvorna dansar på ängarna.  Ljuset finns som 150 gram och 190 gram och kostar från 150 kronor. Här kan du köpa det. 

Vad vore mörka kvällar utan ljus? Inte alls särskilt mysiga. Metro Mode har letat fram 5 mysiga doftljus som gör alla kvällar till myskvällar.
 
Vi vet alla hur skönt det är att tända några ljus och kura in sig under en filt efter lång arbetsdag. Att då ha några ljus som sprider en god doft gör inte mysstunden sämre. De luktar inte bara gott utan kan också hjälpa dig att slappna av och finna ro i kroppen. Någonting som vi alla behöver göra då och då men som vi sällan tar oss tid för. Vi ger er våra fem favoritljus som är helt klart värda en investering, för du är värd en lugn och avslappnande stund.
 
 
Läs även:
Svenska designklassikerna som håller än idag
Nya snygga och smarta lösningar för hemmet – 12 köp som förändrar allt!
Så här enkelt fixar du en fin dukning med dessa höstnyheter
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: All Over Press

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!