Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

8 saker inredningsdesigners aldrig lägger pengar på

Det är lätt hänt att en vill köpa ALLT när en går in i en fin inredningsbutik. Det har förmodligen också hänt att du köpt en massa nya saker som sedan hamnat i en låda. Resultatet efter shoppingturen blir att ditt hem inte har blivit finare och du har blivit lite fattigare.

inrending-puffFoto: adoremagazine.com/top-homedecor.xyz

Enligt MyDomaine är inredningsdesignerna är överens, vissa saker ska du helt enkelt inte lägga pengar på. Vi kan nästan lova att du köper nästan allt på listan (det gör vi). Lär av dem och få ett fint hem för mindre pengar.

Kuddar
Kuddar kan enkelt förvandla ett helt rum. Du kan använda dem för att ge rummet en nya karaktär eller byta ut dem efter säsong. För att du ska kunna byta ut dem så ofta du vill så är det dumt att lägga ner allt för mycket pengar på kuddarna. Köp istället många billiga kuddar som du kan behandla lite hur du vill.

Tavelväggar

Konst behöver faktiskt inte kosta en massa pengar, för dyr konst är inte per automatik finare. Välj några fina tavlor som du tycker om, ingen behöver veta var du har hittat dem. Vill du ha konst som ser dyr ut? Leta på loppisar och auktioner. Där kan det finnas oljemålningar av okända konstnärer som kostar runt 200 kronor. Perfekt, när en ska leta unik konst.

Växter
Om du inte är en blommästare ut i fingerspetsen så borde du inte lägga ner en massa pengar på dyra växter. Du kommer ändå bara bli besviken om du inte får dem att överleva, då måste du köpa nya. Satsa på att köpa lättskötta växter som du vet kan överleva. Du kan även köpa växter som du kan ta sticklingar av, då får du fler blommor helt gratis.

Handdukar
Det är egentligen helt onödigt att lägga ner en massa pengar på handdukar. Det finns så många fina som inte kostar mer än 300 kronor. Det blir lättare att byta ut dem om du vill göra om i badrummet och de funkar lika bra att torka sig med som dyra handdukar.

Dekorationer
Detaljer är någonting som alltid byts ut i hemmet därför är det inte riktigt hållbart att köpa en massa nya dyra detaljer varje gång du vill ändra något. Leta på loppisar efter billiga och unika prylar eller billigare affärer som Lagerhaus och H&M Home.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!