Home

Adele och Rich Paul köper hus för 58 miljoner dollar – tillhörde tidigare Sylvester Stallone

Sångerskan Adele har investerat i ännu en fastighet i Beverly Hills – en lyxvilla som tidigare tillhört Sylvester Stallone.

Foto: Instagram @adele

Efter att ha dejtat i ett år har Adele och hennes nya kärlek Rich Paul nu bestämt sig för att flytta ihop – en nyhet som hon släppte på Instagram genom att publicera en bild på sig själv och Paul framför sitt nya hem.

Läs även: Det är officiellt – Adele bekräftar relationen med pojkvännen Rich Paul.

Köpte Sylvester Stallones gamla hus

Lyxvillan, som ligger i ett exklusivt område i Beverly Hills och tidigare har tillhört Sylveser Stallone, kostade enligt uppgifter 58 miljoner dollar – ett riktigt kap om man jämför med de 110 miljoner dollar som Stallone inledningsvis ville ha för fastigheten.

Villan har enligt uppgifter åtta sovrum och tolv badrum. Dessutom har det både en bastu, hemmabio, pool, spa och ett garage med plats för åtta bilar. Utöver detta ingår ett gym, en puttinggreen och ett gästhus med två våningar.

Huset är Adeles fjärde i Beverly Hills. Hon har tidigare investerat i tre andra fastigheter i samma kvarter, varav ett som tidigare tillhörde Nicole Richie och uppges vara värd hela 10 miljoner dollar.

Läs även:

Adele hjälpte fan att fria på konsert.

Adeles intervju med Oprah – det här visste vi inte om stjärnan.

Källor: Daily Mail, Hello!

Foto: Instagram @adele

Nästa bild

Foto: Instagram @adele

Nästa bild

Foto: Instagram @adele

Nästa bild

Foto: Instagram @adele

Nästa bild

Foto: Instagram @adele

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!