Nöje

Adeles intervju med Oprah – det här visste vi inte om stjärnan

Inför sin första konsert på fyra år blev Adele intervjuad av Oprah, och vi lärde oss en hel del nya saker om sångerskan.

Foto: Joe Puglese/Harpo Productions/CBS

Oprahs intervjuteknik har beskrivits som genialisk. Den älskade tv-personligheten lyckas till synes alltid med att inte bara få till en underhållande intervju, utan även med att lirka ut saker från sina gäster som vi inte hade en aning om. Här är några saker som vi lärde oss från hennes intervju med Adele:

1. Hon hade lovat sig själv att aldrig skiljas

Redan som väldigt ung hade Adele lovat sig själv att om hon fick barn så skulle hon aldrig skiljas. Hennes skilsmässa är därför en källa till besvikelse för stjärnan. “Jag har varit så besatt av kärnfamiljen hela mitt liv eftersom jag inte kom från en”, sa hon i intervjun. “Jag trodde bara att jag skulle vara den som slutade göra dessa mönster hela tiden.”

Foto: Joe Puglese/Harpo Productions/CBS

2. Hur det gick till när hon insåg att äktenskapet inte funkade

Adele berättade i intervjun att hon och hennes vänner läste en tidning där frågan kom upp: “Vad är något som ingen vet om dig?” Adele hade då sagt att hon var olycklig och kände att hon inte levde sitt liv, detta till hennes vänners stora förvåning.

3. Hennes ex räddade henne

“Jag tror att Simon förmodligen räddade mitt liv”, sa Adele i intervjun. Hon berättade vidare att hon, i den period då hon träffade honom, lätt hade kunnat bli självdestruktiv. “Han kom in och han var stabil, den mest stabila person jag hade haft i mitt liv fram tills dess.”

4. Hennes nya kille är otroligt rolig

Adele är numera tillsammans med den 39-åriga sportagenten Rich, som hon beskriver som både väldigt rolig och väldigt smart.

Foto: Joe Puglese/Harpo Productions/CBS

5. Hon försonades med sin pappa före hans bortgång

Innan Adeles far gick bort i cancer i maj i år så försonades far och dotter. Hennes pappa berättade att han inte hade lyssnat på hennes musik sedan hennes singel Hometown Glory kom ut 2007, eftersom han hade upplevt det för smärtsamt. Innan hans bortgång spelade hon därför upp sitt nya album för honom. “Vi förlät varandra”, sa stjärnan. “Vi fann frid tillsammans.”

Läs även:

Adele hjälpte fan att fria på konsert.

Meghan och Harry – 12 saker vi lärde oss från intervjun med Oprah.

Nu kan du använda samma eyeliner som Adele.

Adele pryder Vogues omslag – berättar om den drastiska viktminskningen och skilsmässan.

Det är officiellt – Adele bekräftar relationen med pojkvännen Rich Paul.

Här är den magiska boken som inspirerat Adele att förändra sitt liv.

Källa: Evening Standard

Foto: Foto: Joe Puglese/Harpo Productions/CBS

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!