instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Arket-filten för under 1 000 kronor som blivit en inredningsfavorit!

Av: Metro Mode

Vi är många som älskar Arkets minimalistiska stil med genomtänkt interiörredigering, snygga vaser, tallrikar, glas och textilier. Men märkets must have är utan tvekan denna filt, med ett stiliserat bladmotiv som kommer i en mängd färger. Den är tillverkad exklusivt för Arket av svenska yllebruket Klippan Yllefabrikoch har blivit en favorit bland många interiörentusiaster de senaste åren.

Foto: Arket / Instagram @jelena_liebt

Men oavsett hur mycket vi skulle vilja renovera våra bostäder, är många av oss begränsade av storlek, tid och budget, och att börja från början är ofta orealistiskt. Men var säker – du behöver inte nödvändigtvis sträcka dig efter penseln eller investera i dyra möbler för att ge ditt hem en uppdatering. Ibland kan de minsta sakerna förändra ditt perspektiv helt och hållet, och det kan säkert sägas om detta trendiga köp av hemartiklar.

Nedan hittar du Arket-filten (under 1 000 kr) som alla är besatta av. En perfekt present till dig själv eller en perfekt julklapp!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår