instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

H&M Home lanserar söta och praktiska barnmöbler

Av: Metro Mode

Nu lanserar H&M Home för första gången möbler för barn! Bland de lekfulla och praktiska nyheterna ingår allt som behövs i barnrummet, från bord och stolar till pallar och bänkar.

Foto: H&M Home

Dags att komplettera barnrummet med lite nya möbler? H&M Home släpper nu sina allra första barnmöbler, som kombinerar lekfull design med noga utvalda material och smarta funktioner. Här nedan tar vi en närmare titt på de fina nyheterna.

Foto: H&M Home

Rottingmöbler

Rotting är inte bara ett material som kan få vilket rum som helst att kännas härligt ombonat, det passar dessutom fantastiskt bra till barnmöbler eftersom det är lätt och inte har några vassa kanter.

H&M Homes rottingmöbler för barn består av en bedårande stol med matchande bord samt en bäddsoffa, pall och en mysig lampa.

Foto: H&M Home

Funktionella furumöbler

H&M Homes furumöbler för barn kommer i fyra olika färger och möblerna – ett bord, en stol och en bänk – har flera smarta funktioner. Till exempel innehåller bordet ett fack för pennhållare, medan bänken har en förvaringslåda under sitsen.

Kreativt och färgrikt

Den sista stilen definieras av möbler med lekfulla färger och former. Här hittar du stolar med molnformade ryggar, pallar som kan “pusslas” ihop och gulliga bord.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår