Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home

Bilderna från Bianca Ingrossos nya drömmiga lägenhet

Influencern och tv-profilen Bianca Ingrosso har nu köpt en ny lägenhet och enligt de första bilderna så ser den helt magisk ut, kolla bara in denna kakelugn?

Foto: TT/ @biancaingrosso

För några veckor sedan dök Bianca Ingrossos hem i Norra Djurgårdsstaden upp på Hemnet. Nu är den såld och lägenhetsannonsen som hade drygt 107 000 klick på Hemnet blev årets hittills mest klickade objekt. Nu visar Bianca upp en sneak peek på den nya lägenheten som hon har köpt. Den nya bostaden ligger på centra Östermalm och är en trea på 97 kvadratmeter. ”Hello new apartment” och ”Totally in love” skriver Bianca på till bilderna som hon postat på sin Instagramstory. Utgångspriset för bostaden var 9 950 000 kronor – men vad Bianca fick betala är inte känt.

Enligt LevaochBo skrev Bianca på kontraktet för den nya lägenheten redan i december, men har valt att vänta med att visa upp det nya köpet förrän den nuvarande lägenheten hade blivit såld. Vi älskar den fantastiska kakelugnen och ser starkt fram emot att se hur Bianca ska inreda denna lägenhetsdröm.

 

Källa: LevaochBo

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!