Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

Diane von Furstenberg designar kollektion för H&M Home – då släpps den

Idag kom nyheten att modeikonen Diane von Furstenberg designar en kollektion för H&M Home – här är allt vi vet!

Foto: H&M Home

Den amerikanska designern Diane von Furstenberg har haft en stark ställning i modevärlden i flera decennier, inte minst för sin färgstarka och inspirerande design – något som hon nu överför till inredningssegmentet. Under 2021 kommer nämligen H&M Home att släppa en kollektion som enligt ett pressmeddelande flätar samman Diane von Furstenbergs ikoniska mönster och färgexplosioner med H&M Homes värld.

I kollektionen, som alltså släpps någon gång under nästa år, kommer det att finnas allt från vaser och doftljus till plädar och kuddfodral.

– Jag är exalterad över det här samarbetet, framför allt eftersom jag har en stor passion för inredning. Hemmet är en plats som är både avslappnande och stärkande, där man verkligen kan “äga” en stil eller en känsla. Jag har en enda inredningsregel; att ditt hem ska spegla den du är. Jag vill att du ska kunna skapa en plats där du känner dig bekväm, samtidigt som den uttrycker din personlighet, säger Diane von Furstenberg i ett pressmeddelande.

Håll utkik här på Metro Mode för fler uppdateringar om kollektionen!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!