instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Ellos Home vårkollektion 2023 – Skandinavisk Elegans

Av: Metro Mode

Den skandinaviska stilen vi är vana vid att se från Ellos Home presenteras i deras senaste hemkampanj i en uppdaterad, mogen och något elegantare tappning. Den här kollektionen har allt för det stilrena, personliga och skandinaviska vårhemmet.

Foto: Ellos Home

Den senaste kollektionen från Ellos Home lyfter in våren i hemmets alla rum med den skandinaviska stilen som blivit en ikonisk bas för deras inredning. Den som letar efter prisvärd, skandinavisk stil kan lugnt besöka ellos.se och klicka hem mattor och gardiner, inredning och möbler för ett uppdaterat hem med de rätta detaljerna.

Kollektionen är full av nyheter som vi både behöver och vill ha under våren. Mörkläggningsgardiner med 100% mörkläggande förmåga, fantastiska mattor i olika kvaliteter, strukturer och mönster och härliga dekorationsdetaljer ringar in säsongens must-haves. Naturliga toner i brunt och beige och ljuva gröna instick mot möbler i både ljust och mörkt trä. Använd en naturlig färgskala som bas och addera in den färg som ligger dig varmast om hjärtat. 

Foot: Ellos Home

Låt stilrena, enkla detaljer sätta stilen i hemmet under våren. Komplettera med personliga tillbehör och produkter som fyller sin funktion – hitta allt hemmet behöver hos Ellos Home.

Kampanjen och kollektionen lanseras i slutet på mars på Ellos.se

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår