instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Ellos Home vårkollektion 2023 – Rustik nostalgi

Av: Metro Mode

I Ellos Homes senaste kollektion syns rustik nostalgi i kombination med moderna detaljer. Hitta vårens mattor, gardiner, inredning och möbler i en trendriktig kollektion som hyllar hantverk!

Foto: Ellos

Våren är på gång och med den lanserar Ellos Home ytterligare en hemkollektion. Med rustik nostalgi presenteras ett modernt, trendriktigt sortiment som hyllar hantverk. Utan att göra avkall på det skandinaviskt feminina lanseras här en kollektion som tar för sig vad gäller färgkombinationer, mönsterbild och material.

Kollektionen bygger upp en hantverkskänsla genom inslag av broderat och virkat, där trädetaljer är karvade och arbetade. Mönstermixen mellan randigt, rutigt och blommigt väcker vårpirret hos de flesta. För den som älskar loppisfynd och vill blanda upp, komplettera eller bygga vidare på det uttrycket i hemmet är det här helt klart en fantastisk kollektion att spana in!

Hela kampanjen och allt i kollektionen hittar du på Ellos site från och med den 15 februari.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår