Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Home

H&M Home släpper kollektion med lampor och möbler – då lanseras den!

Nu kan du snart hitta fler spännande nyheter hos H&M Home. I juli släpps nämligen en ny kollektion med möbler och lampor. Dessutom öppnas tre nya butiker!

Foto: H&M

Vår favoritbutik utökar sitt utbud och vi kan inte vara mer glada! Den kommande kollektionen består att lampor och möbler och går att klicka hem från webben redan i juli. Du hittar också nyheterna i tre nya butiker som öppnar upp i höst, två i Stockholm (Biblioteksgatan 11 och Drottninggatan 50) samt i Malmö på Gustav Adolfs torg.

– Det blir en spännande höst då vi satsar på nya produktkategorier och öppnar ett nytt butikskoncept. Vi ser fram emot att visa våra nya möbler och lampor, tillsammans med våra övriga kollektioner och inredningsstilar, i ett nytt sammanhang. Våra fysiska konceptbutiker, med en inspirerande butiksmiljö och personlig service, kommer att vara ett komplement och en länk till vårt digitala erbjudande, säger Anders Sjöblom, vd för H&M, i ett pressmeddelande.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!