instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

H&M Home släpper kollektion med Rädda Barnen

Av: Metro Mode

H&M HOME är stolta över att presentera en ny kollektion för barnrummet där 10 % av försäljningen går direkt till det viktiga arbete som Rädda Barnen gör. Det är tredje året i rad som H&M HOME samarbetar med Rädda Barnen och kollektionen kommer finnas tillgänglig i utvlada butiker och online från den 19 oktober.

Foto: H&M Home

Kollektionen belyser vikten av att barn får en stund till att leka och koppla av i en trygg miljö när de befinner sig i en humanitär kris. Rädda Barnen etablerar Child Friendly Spaces™ i krigzoner, naturkatastrofer och andra nödsitationer för att ge barn en trygg miljö där de får möjligheten till att leka, umgås, lära och uttrycka sig medan de återuppbygger en vardag.

Foto: H&M Home

Den nya kollektionen hämtar inspiration från rymden och förkroppsligar fascinationen för galaxer med ett varmt och kärleksfullt hem. Varje produkt är noggrant utformad för att ge inspiration, komfort och främja barnens fantasi. Tillsammans med H&M HOME ska barnen få utforska universum och ta med en del av det hem.I kollektionen syns allt från en stjärnformad paljettkudde till en rymdskeppsmatta, en plyschkudde i form av en planet, marinblå uppsättning av sängkläder med rymdmotiv och en läshörna som låter barnen skapa en mysig vrå för lek och godnattsagor. Därtill finns fler lekfulla produkter som en mätsticka, prydd med planeter och rymdskepp, för att mäta barnens tillväxt samt bekväma pyjamasset, tofflor och mjuka leksaker som alla går i rymdtemat.

Foto: H&M Home

Barnkollektionen lanseras i anslutning till höstens intåg varav 10 % av försäljningen doneras till Rädda Barnen och dess insatser för att ge barn i krigsutsatta länder en chans att få den barndom som de förtjänar.

Kollektionen finns tillgänglig i butik och online på hm.com/home från den 19 oktober 2023.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår