instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

IKEA hösten 2022 – folkloristiska mönster och jordnära färger

Av: Metro Mode

Hösten är här och IKEA satsar på jordnära mys med folkloristiska inslag. Höstnyheterna hos IKEA hämtar inspiration från Jämtland och Arts and Craft-rörelsen.

Foto: IKEA

I IKEAs höstsortiment blandas designern Hanna Wendelbos klassiska Arts and Craft-inspirerade textilier med designern Eva Lundgreens moderna och folkloristiska mönster med inspiration från Jämtland.

Foto: IKEA

Inred hösten med påslakan och handdukar i mustiga och jordnära toner med mönster inspirerade av naturen. Esseboda Tresitssoffa har en omfamnade känsla med djup sits och tidlös design och komplettera med Jordtistel Kuddfodral med grågröna toner.

Foto: IKEA

Höstens kollektion rymmer också dekorationsbelysning som skapar en extra mysiga atmosfär när den mörkare årstiden närmar sig. Passa på att skänka ditt hem lite extra färg med färgglada allmogemönster som tar in både värme och ljus i hemmet. Spana in nyheterna nedan!

När kommer IKEAs nya höstkollektion?

Höstens kollektion har säljstart i oktober 2022.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår