instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
home

Metro Mode-Lisas julklappsfavoriter: “Jag drömmer om detaljer i jordnära färger”

Av:

I år önskar jag mig detaljer som får mitt hem att bli extra mysigt och självklart även ett gäng läsvärda böcker. En blandning av mjuka och spännande paket är exakt vad jag vill ha. Här nedan ser du hur min önskelista ser ut julen 2018 – perfekta klappar till inredningsjunkien.

Foto: Ferm living

Jag har precis flyttat så självklart önskar jag mig nästan bara saker som har med mitt hem att göra. En önskelista är inte heller komplett utan mjuka och mysiga paket som pyjamas, morgonrock och bäddset. Böcker är även en ständig favorit och som jag mer än gärna hittar under granen. Efter Fatima Bremers sommarprat om Ester Blenda Nordström är jag mer än sugen på att läsa boken Ett jävla skolsken. Jag hoppas också att det gömmer sig en fotogenlampa i ett av paketen, för det är ju kanske den finaste detaljen någonsin? I bildspelet hittar du julklappsfavoriterna som skulle göra mig så glad – allt från budget till lyx.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår